Avançam Alaior proposa fer una consulta popular per determinar la ubicació del nou geriàtric El grup d’esquerres considera que d’aquesta manera es dona resposta a la divisió que genera aquest tema en el municipi

El grup municipal Avançam de l’Ajuntament d’Alaior ha enregistrat una moció per al pròxim ple on proposa l’organització d’una consulta popular perquè els vesins i vesines del municipi puguin triar l’espai que consideren més adequat per a la construcció del nou geriàtric.

La portaveu d’Avançam Alaior, Isa Allès, explica que “necessitam que les decisions polítiques es prenguin des del consens, sobretot quan es tracta d’infraestructures que marcaran el futur del nostre poble”. Allès reclama “diàleg i deixar les postures inamovibles” a la resta de partits, per tal de “no caure en errors que suposin un greuge en la vida de la ciutadania”.

Des d’Avançam Alaior demanen que s’escolti els professionals i que les diferents opcions on es pugui ubicar el nou geriàtric “estiguin avalades amb criteris tècnics que contemplin també si són espais idonis per als usuaris i la relació amb l’entorn”. En aquest sentit, Allès explica que “tots volem les millors condicions per als nostres majors, però és primordial assegurar-los el contacte amb la vida defora del centre”.

La coalició d’esquerres vol que finalment sigui la ciutadania qui es posicioni en un tema “transcendental” per al municipi, a més, defensen que “posar en pràctica la participació ciutadana sempre serà positiu per a la nostra democràcia”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.