Convocatòria urgent de la plataforma Menorca per la pau

Des de la plataforma Menorca per la pau volem mostrar el nostre rebuig davant l’arribada demà, dia 14 d’abril, al port de Maó de la fragata “Navarra”, que forma part d’una flota de l’OTAN en el marc de l’operació ‘Sea Guardian’. No podem quedar-nos immòbils, cal respondre amb rapidesa i contundència.

Conformada per més de trenta organitzacions de la societat civil, agrupacions polítiques i sindicats, a més de nombroses persones a nivell individual, la plataforma constitueix una mostra de la societat menorquina que expressa la ferma convicció de repulsa contra les guerres. Traslladem doncs la profunda discoformitat per no prestar atenció al clam que va sortir de la manifestació de diumenge passat i un clamorós enuig vers la planificació de la violència i el bel•licisme de l’Organització del Tractat Atlàntic Nord, que arrisquen la pau i la justicia social per participar en conflictes que no són dels pobles sinó contra els pobles.

Convoquem a tota la ciutadania per a demà, diumenge 14 d’abril, a les 18 hores en la plaça Rochina per a expressar la nostra repulsa i als mitjans de comunicació per a fer-se eco de la resposta social. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.