Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera (EUEF) ha escollit a Òscar Rodríguez com a nou coordinador

Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera (EUEF) ha celebrat avui la seva assemblea insular amb l’objectiu de preparar l’assemblea federal de Izquierda Unida del mes que ve i renovar l’executiva insular de la formació. En aquest sentit s’ha escollit a l’actual Conseller Insular d’Esquerra Unida a la màxima institució insular de l’illa.
Després d’un parell de setmanes d’un intens debat, s’han marcat com a organització una sèrie d’objectius i tres línies de treball pels propers 4 anys, la defensa i treball per assolir un front ample a l’illa. Que permeti a l’esquerra assolir els diferents governs, seguir defensant els interessos de la classe treballadora i posar fre a la depredació del territori i a un model socioeconòmic basat en la devaluació territorial i social de la nostra societat.
En acabar l’assemblea Òscar Rodríguez, actual coordinador d’Esquerra Unida d’Eivissa i Formentera ” Agrair la tasca d’Artur Parrón, en els darrers anys al capdavant de la organització i esperem seguir en la línia històrica de la nostra formació i seguir aprofundint en quan a contingut i lluita al carrer.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.