Sánchez condemna l’atac de l’Iran i demana “responsabilitat i contenció” als líders internacionals “Hem d'aprendre de la història i resoldre els conflictes per la via diplomàtica” diu el president espanyol

ACNBarcelona – El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha volgut deixar clara la seva posició després dels atacs de l’Iran a Israel en una “nit llarga i angoixant”. En una publicació a X, Sánchez ha explicitat que el seu executiu “condemna, com ha condemnat i condemnarà sempre tota forma de violència que atempti contra la seguretat i el benestar de civils innocents”. A més, ha demanat als líders internacionals “responsabilitat i contenció” en la “resposta” a l’atac. “Hem d’aprendre de la història i trobar una manera de resoldre els conflictes per la via diplomàtica, evitant sigui com sigui una escalada encara més gran”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.