El Lazareto, pioner en MICE Partners La Fundació Foment del Turisme continua incrementant el posicionament de la instal·lació com a destinació de convencions, sent el primer membre del club d'empreses especialitzades

Menorca Mao / Gemma Andreu

L’objectiu de la Fundació Foment del Turisme de Menorca de posicionar El Lazareto al capdavant de les propostes de turisme MICE segueix ferm. La Fundació ha signat un acord per convertir-se en el primer membre de MICE Partners, un selecte club d’empreses relacionades amb proveïdors turístics que potenciarà els Fam Trips, viatges de cortesia per conèixer la destinació, per apropar encara més el potencial i les possibilitats de l’espectacular instal·lació a empreses interessades. Des de la presentació d’El Lazareto com a destinació MICE (acrònim anglès lligat al turisme de negocis: reunions, congressos, convencions, incentius, exhibicions o esdeveniments), la Fundació ha realitzat una sèrie d’accions que ja ha derivat en la reserva de l’espai per part de diferents entitats.

Menorca Mao / Gemma Andreu

Va ser en una d’aquestes accions, l’assistència a la VII edició de Mallorca loves MICE, una convenció especialitzada en aquest tipus de turisme organitzada per Pidelaluna events, on la directora insular de Promoció Turística, Begoña Mercadal, va poder contactar directament amb MICE Partners i valorar la incorporació d’El Lazareto a una entitat els objectius de la qual passen per “impulsar el desenvolupament sostenible i la col·laboració en la indústria MICE, dissenyar experiències enriquidores, memorables i exitoses que contribueixin al creixement de tots i crear valor i superar expectatives a través de l’excel·lència en el servei i la innovació en el disseny de programes i esdeveniments”. 

L’objectiu de la Fundació Foment del Turisme de Menorca és dotar d’esdeveniments MICE a El Lazareto amb l’objectiu d’allargar la temporada turística, aprofitant les condicions especials de la instal·lació.

Menorca Mao / Gemma Andreu

En paraules d’Alessia Comis (Pidelaluna events), co-fundadora del Club MICE Partners juntament amb Lorena Vaca de LVG Eventos, “Ens alegra que el primer Partner del Club sigui El Lazareto, un espai per a esdeveniments exclusiu i original, que sens dubte ofereix l’efecte WOW tan buscat en el nostre sector.

 MICE Partners (www.mice-partners.es) neix com a plataforma col·laborativa on tots ens comprometem a posar el nostre gra de sorra perquè la indústria dels esdeveniments sigui més sostenible, les experiències més memorables i la destinació surti reforçada a través d’un llegat positiu. Perquè la destinació es ven en destinació i amb els esdeveniments podem canviar el món”, conclou Comis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.