Pons Vidal s’emporta la victòria a la Maó-Fornells El regatista del Club Marítim de Maó s'imposa en una regata marcada per la manca de vent

La manca de vent del cap de setmana passat va sortir molt cara a la Regata Maó – Fornells que organitza el Club Marítim de Maó. La relativa calma va obligar els onze velers inscrits a mostrar la seva millor versió en una travessia que per moments es va fer més llarga del que suposen les 19 milles nàutiques que uneixen els dos clubs. Carlos María Pons Vidal va ser el més hàbil i es va endur el triomf amb un temps de 6.49.19.

El Club Marítim de Maó va donar la sortida a les 11 del diumenge direcció el Club Nàutic de Fornells. La falta de vent va propiciar que cinc dels onze inscrits desistissin a la seva missió d’unir els dos clubs a vela. El primer en arribar va ser el Salty Girl de Pedro Gardés (ho va fer a les 17.48.43) molt seguit de l’Alba III de Pons Vidal (17.49.19). Després de la compensació dels temps, el triomf va caure en mans de Pons Vidal (6.49.19) mentre que Gardés va ser segon (+8.16) i el Rupit de Mireia García va ser tercer (+12.11).

Van completar la competició el Foraster d’Eduardo Crusells (13.46), el Va Bé de Pere Triay (20.46) i el Sukita de Virginia Petrus (22.30).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.