La Xarxa de Biblioteques de Menorca surt al carrer per celebrar el Dia del Llibre El pròxim 23 d’abril, les biblioteques públiques de l’illa s’ompliran de contacontes, recomanacions, tallers i presentacions amb una programació especial d’activitats

La Xarxa de Biblioteques de Menorca es prepara per a una nova edició del Dia del Llibre amb una extensa programació d’activitats que començarà el pròxim dissabte 20 d’abril i s’allargarà fins més enllà del 23 d’abril.

Les biblioteques públiques sortiran al carrer i ampliaran la seva programació, que dedicaran especialment als més petits, futurs lectors de l’illa. No hi faltaran les recomanacions i els tallers, així com les lectures i els contacontes. A continuació, en destacam les activitats més importants que tindran lloc aquests dies a la Xarxa de Biblioteques de Menorca.

El dimarts 23 d’abril, la Biblioteca Pública de Maó comptarà, com ja és habitual, amb una caseta pròpia, on impartiran tallers i faran recomanacions a totes les persones que s’hi apropin. També celebraran a la plaça la trobada mensual del seu club de lectura, que aquest abril organitzen juntament amb el Fons Menorquí de Cooperació.

La Biblioteca de Ciutadella, per la seva banda, instal·larà un photocall dedicat als llibres i compartirà recomanacions dels usuaris de la biblioteca per fer arribar la lectura a molta més gent. La dinamitzadora, Raquel de Manuel, oferirà una edició especial del Laboratori de Lectures aquell mateix dia, a partir de les 17 hores.

La Biblioteca d’Alaior organitzarà una sessió molt especial de l’activitat mensual Família & Lectura, dirigida a famílies amb infants de 0 a 6 anys, mentre que la Biblioteca des Mercadal comptarà amb una sessió de contacontes inspirada en la llegenda de Sant Jordi, però amb una versió alternativa i més moderna; açò serà a partir de les 18 hores. Aquesta activitat també tindrà lloc a la resta de centres de la Xarxa de Biblioteques de Menorca, abans i després del Dia del Llibre.

Les biblioteques de Fornells i des Castell, per la seva banda, sortiran al carrer el pròxim 23 d’abril. A Fornells, els alumnes del CEIP Fornells recitaran fragments del poema dedicat al municipi de Gumersind Riera; as Castell, el centre col·laborarà amb l’Associació de Comerciants, amb la lectura del poema ‘Menorca’ d’Àngel Ruiz i Pablo i amb l’APIMA del col·legi Àngel Ruiz i Pablo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.