Reobert de nou, una setmana abans del previst, el pas a vianants i vehicles pel passeig de la platja de Cala Galdana

Avui s’ha reobert de nou, amb una setmana d’antelació al calendari previst, el pas a vianants i vehicles pel passeig de la platja de Cala Galdana, que va quedar greument malmès pel temporal que va assolar l’illa el passat mes de novembre. La nova infraestructura ha estat dissenyada per ser més resistent a futurs temporals i per oferir un espai més agradable i pràctic per a residents i turistes.

El batle de Ferreries Pedro Pons manifesta el seu agraiment a tots aquells que han intervingut en el procés complert, des de la tramitació incial de l’informe de danys fins a la finalització de l’obra. “No tenc més que paraules d’agraïment per al personal tant de l’Ajuntament, com del Consell Insular, de la Conselleria de la Mar i també de l’empresa encarregada de l’obra que han treballat de valent aquests darrers 5 mesos perque fos possible tenir acabada aquesta obra abans de l’inici oficial de la temporada turística”.

Amb la finalització d’aquesta obra, Cala Galdana ja està preparada per a la temporada turística que s’inicia aquests dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.