El Consell Insular col·laborarà amb l’organització de les I Jornades Iberoamericanes d’Anatomia Patològica L'esdeveniment científic atraurà més de 800 persones del sector de la salut de tot el món, i es preveuen més de 300 comunicacions científiques

El president del Consell Insular de Menorca, Adolfo Vilafranca, i la consellera de Benestar Social de Menorca, Carmen Reyns, s’han reunit aquest dimarts, 23 d’abril, amb Santiago Ramón i Cajal i Mónica de la Oliva, president i directora executiva de la Societat Espanyola d’Anatomia Patològica, respectivament.

Durant la trobada el president ha ofert tot el suport del Consell per a organitzar les I Jornades Iberoamericanes d’Anatomia Patològica. La cita se celebrarà a Maó els dies vinents 16 i 17 de maig, al recinte firal. L’esdeveniment científic atraurà més de 800 persones del sector de la salut de tot el món, i es preveuen més de 300 comunicacions científiques així com més de 50 ponents.

“Serà una oportunitat per a donar a conèixer Maó i Menorca entre els professionals de la medicina, en l’àmbit estatal i internacional, i amb evidents beneficis per a l’economia de l’illa. Per açò col·laborarem des del Consell Insular per tal que aquest esdeveniment sigui un èxit”, ha afirmat Vilafranca.

El programa de les jornades pot consultar-se a través del següent enllaç: SEAP Online

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.