Francisco Palacios, nou president d’Amnistia Internacional Illes Balears

Amnistia Internacional Illes Balears ha celebrat la X Assemblea Autonòmica Ordinària on, entre altres qüestions, s’ha nomenat a Francisco Palacios com a nou president. La trobada ha tingut lloc a la seu de l’organització a Palma a la qual han estat convidats activistes i socis de forma presencial i telemática.
Durant l’assemblea, celebrada el 13 d’abril, l’organització ha rendit compte de la memòria d’activitats dutes a terme en 2023, l’estat actual de tresoreria així com la partida pressupostària d’enguany. Igualment, es va exposar el pla de treball i les campanyes globals previstes per al període 2024 seguint el pla estratègic de l’organització.

Així mateix, es van presentar noves candidatures, es va procedir al nomenament del nou president de l’organització a les Illes Balears i es van renovar els càrrecs vacants de la Junta Directiva com ara el tresorer, la secretaria i les dues vocalies. Els participants han triat a Francisco Palacios del grup d’Acció de Calviá i expresident d’AIIB des de l’any 2016 al 2018. Palacios substituirà a Xavier Ramis Caldentey, president des d’abril de 2023 després de manifestar la seva voluntat de no presentar-se a la reelecció.

 

Després de la votació va intervenir el nou president electe, Francisco Palacios, que va adreçar unes paraules als socis i activistes en nom de la nova Junta Directiva. Palacios va manifestar que les prioritats del nou equip seran fer créixer l’àrea d’activisme per tal de fer arribar el nostre missatge a la ciutadania i a les institucions de les Balears i, en segon, l’enfortiment de la pròpia estructura d’AI Illes Balears, fent-la créixer i obrint nous espais per a la comunicació amb els socis i activistes i per a la seva participació.

 

D’altra banda, alguns membres de la nova junta directiva i activistes d’AIIB van participar en la 50 Assemblea General Federal (AGF) de l’organització celebrada el 20 i 21 d’abril a Barcelona on van assistir més de 300 socis i sòcies. L’AGF, és l’òrgan de govern i representació d’AI a Espanya on els socis i sòcies debaten les prioritats pels primers mesos y revisen la feina feta del darrer any. També s’escullen i renoven diferents càrrecs de govern de l’organització.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.