Giorgia Meloni anuncia la seva candidatura a les eleccions europees La primera ministra serà la cap de llista de Germans d'Itàlia i ho planteja com un plebiscit a la seva gestió

ACN/Barcelona – La primera ministra d’Itàlia, Giorgia Meloni, ha anunciat aquest diumenge la seva candidatura a les eleccions europees del 9 de juny. Meloni serà la cap de llista de la formació ultradretana Germans d’Itàlia i planteja aquests comicis com un plebiscit a la seva gestió després d’un any i mig al poder al país transalpí. “Estem davant d’una batalla decisiva que no admet errors. He decidit baixar al terreny de joc i encapçalar la llista de Germans d’Itàlia a totes les circumscripcions electorals”, ha manifestat Meloni en un acte electoral a Pescara. “Fa un any i mig ho vam aconseguir, guanyant les eleccions i començant a canviar Itàlia. Ara és hora d’augmentar l’aposta i començar a canviar Europa”, ha recalcat la primera ministra italiana.

“Volem crear una majoria que uneixi les forces de centredreta i portar l’esquerra a l’oposició també a la Unió Europea. Serà difícil, però és possible i hem d’intentar-ho”, ha continuat Meloni, que farà servir aquesta candidatura a les europees com una estratègia dirigida a recaptar vots De fet, ser primera ministra a Itàlia i ocupar un escó al Parlament Europeu són dos càrrecs incompatibles. “No gastaré ni un sol minut de l’activitat governamental en fer campanya electoral”, ha volgut deixar clar Meloni, que ha reclamat l’ajuda del seu partit. “Defensarem també a la Unió Europea les nostres excel·lències, les nostres fronteres i la nostra identitat. Ens diran que estem bojos, que és un repte impossible d’aconseguir. Deixeu que parlin”, ha conclòs la primera ministra italiana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.