Gran expectació per l’arribada de El Kanka al Principal de Maó El públic present serà l’encarregat d’escollir el repertori de la vetlada, dimarts, dia 30 d’abril

La programació del Principal de Maó tanca el mes d’abril amb un convidat musical de luxe: Juan Gómez Canca, conegut artísticament amb el nom de El Kanka, que aterra a Menorca per acomiadar Cosas de los Vivientes – Diferente. Una gira acústica que va començar el març del 2023 i que ha recorregut els escenaris de bona part del territori espanyol, i també de Llatinoamèrica. Un viatge protagonitzat pel cantautor, músic i compositor espanyol, acompanyat per la seva guitarra i una urna.

Lo mal que estoy (y lo poco que me quejo), Por tu olor, Que bello es vivir o Cosas de los Vivientes són algunes de les melodies més conegudes de l’artista procedent de Màlaga; encara que el repertori del concert que oferirà el pròxim dimarts al Principal de Maó, serà escollit pel públic present mitjançant unes targetes que cadascú omplirà amb el títol d’una de les seves cançons i que, posteriorment, introduirà dins l’urna del músic proposant així, un concert original, inusual i especialment, únic.

Un gran repte pel cantant que compta amb una discografia de més de 70 melodies, però que com bé anuncia el títol de la seva gira Aquestes coses dels vivents’ són bastant ‘diferents’.

El Kanka

El compositor i músic va iniciar la seva carrera musical a la seva ciutat de procedència, Màlaga, on també començà els seus estudis d’Econòmiques i Filosofia. Després de liderar l’agrupació Doctor Desastre, el Kanka decidí continuar amb la música en solitari traslladant-se a Madrid l’any 2007.

Actualment, l’artista compta amb un ampli repertori musical i sis àlbums d’estudi : Lo mal que estoy y lo poco que me quejo (2013), El día de suerte de Juan Gómez (2014), De Pana y Rubí (2015), El arte de saltar (2018), CanEpé (2019) i Cosas de los Vivientes – Diferente (2023); tots ells amb una sonada repercussió per part dels oients, que han proclamat a l’artista andalús com un dels cantautors espanyols més reconeguts a Espanya i també a Llatinoamèrica.

El concert tindrà lloc dimarts, dia 30 d’abril (vespra de festiu de l’1 de maig) a les 20.30 hores al Teatre Principal de Maó. Les entrades, pràcticament esgotades, continuen a la venda a les taquilles del Teatre o al web www.teatremao.com.

Fitxa artística

Cantant: El Kanka

Informació addicional

Duració: 90 min

Idioma: Castellà

Preu: Entre 20 i 25 €. Descomptes: Carnet Jove: 10 %; Persones jubilades: 10 %; Amic/amiga del Principal: 15 %

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.