El Castillo Menorca acollirà una Sèrie Promax de kàrting i un homenatge a Llorenç Casasnovas

La pista del Castillo Menorca, a Ciutadella, lluirà les seves millors gales el proper diumenge, 12 de maig, per acollir una de les Sèries Promax amateur de kàrting, que comptarà amb més de 30 pilots de Menorca i Mallorca. L’esdeveniment, a més, servirà d’homenatge a la figura de  Llorenç Casasnovas, mort recentment, i per agrair-li el suport al món del motor.

Durant el dissabte es disputaran les categories Sènior i Júnior, que competeixen junts, així com KZ i DD2, que també competiran junts i hi haurà una prova Mini per a esportistes a partir dels 7 anys. Les sèries Promax es caracteritzen per promocionar el kàrting, obrint-lo a no federats i aficionats del món del motor.

L’acte arrancarà dissabte a les 10.30 amb la inspecció tècnica dels karts que participaran a l’esdeveniment per després, a partir de les 11.15 hores, realitzar el briefing de l’esdeveniment per als participants. A partir de les 11.40 començaran els escalfaments, mentres que la classificació es farà a partir de les 12.30 hores. La primera mànega de la cursa serà a partir de les 13.15 hores, la segona serà a partir de les 14.15 hores i la tercera i final serà a partir de les 15.15 hores. El lliurament de trofeus es farà a les 16:30 hores.

L’organització, que va a càrrec de Promax i del Motorclub Menorca, està tancant els actes que acompanyaran la prova i que servirà per homenatjar la figura d’un Llorenç Casasnovas del qual destaquen “la seva constant predisposició i ajuda perquè creixés el món de l’esport a Menorca ia les Balears i al que estem molt agraïts”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.