Formació gratuïta per als professionals de sala de restauració Permetrà fomentar les habilitats i implementar estàndards de servei a treballadors i empresaris davant d'una nova temporada

L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants, davant l’inici d’una nova temporada turística, ha programat per a les empreses de cafeteries, bars i restaurants que formen part de PIME Menorca, una formació teòric-pràctica gratuïta per als seus equips de sala.

El seu objectiu és fomentar entre els professionals les habilitats necessàries a la restauració per posar en pràctica tècniques comercials i eines operatives per a la maximització, canalització i incentiu de vendes. Millorar l’operativa del cicle de servei consisteix a racionalitzar, entendre i implementar reconeguts estàndards de serveis al sector que puguin aplicar-se a variats negocis gastronòmics.

La formació tindrà lloc en una sola jornada a Es Mercadal aquest proper dilluns dia 6 de maig. Serà impartida per Blanca Facundo i David Carbó de l’empresa Manageat especialitzada en consultoria per a restaurants i negocis gastronòmics i gran coneixedors del sector de l’illa.

Paral·lelament, els empresaris associats també coneixeran diferents eines per a l’optimització de l’ingrés i poder aplicar nocions bàsiques relatives a la matèria, com l’enginyera de menús, els principis d’OMNES etc.

‘Tècniques de vendes a sala i Revenue Management (optimització d’ingressos)’

Data: Dilluns, 6 de maig de 2024.

Horari: De 9.30 a 19.30 hores.

Lloc: Rte. Jeni – Es Mercadal (c( Mirada del Toro, 81)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.