Menorca es promociona com a destinació de natura als mitjans de Bèlgica

Tres periodistes belgues han visitat l’illa de Menorca amb l’objectiu de promocionar-la en alguns dels principals mitjans de comunicació de Bèlgica en una acció que forma part del Pla Operatiu d’Accions de Turespaña 2024, que compta amb un paquet d’iniciatives exclusives per a l’illa. El ‘Press Trip’, que s’ha fet del 22 al 26 d’abril, s’ha centrat a mostrar-los de primera mà algunes de les experiències que poden viure a Menorca amb l’objectiu de promocionar el turisme rural i el gran valor com a destinació natural de l’illa.

En la seva visita, la Fundació Foment del Turisme de Menorca ha dissenyat un pla d’activitats que ha inclòs la visita a diferents allotjaments de turisme rural, experiències gastronòmiques amb productors de formatge i oli de l’illa, una excursió a cavall per potenciar el turisme eqüestre i la visita a llocs d’especial singularitat com són centres històrics o el Parc Natural de l’Albufera des Grau, alguns emplaçaments que corresponen a la Menorca Talaiòtica, així com una experiència ‘Starlight’, distintiu amb el qual compta l’illa com a destinació de gran valor per al turisme d’observació astronòmica.

Els periodistes que s’han desplaçat fins a Menorca corresponen a L’Avenir – Deuzio, el suplement de cap de setmana dels diaris Éditions de l’Avenir, líder del mercat de suplements de cap de setmana de la premsa diària francòfona, De Mark/Check, el suplement de viatges del cap de setmana dels diaris flamencs d’informació general Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen i Het Belang van Limburg i De Zondag, el diari setmanal que es distribueix els diumenges gratuïtament a totes les panaderies de Flandes (Bèlgica) i que és el mitjà amb major tirada a Bèlgica.

Els propis periodistes han destacat especialment la riquesa natural i autèntica de l’illa, el valor com a destinació d’experiències, qualificant Menorca com “una illa per descobrir”, la riquesa, qualitat i varietat de la gastronomia menorquina i el clima, molt més favorable que a Bèlgica i que creuen que pot ser motiu d’incrementar la presència del mercat belga a l’illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.