Una passa necessària cap a la diversificació

Sembla que la urbanització del sector B9 del polígon industrial, encallat des de la dècada passada, podria tirar endavant en breu, gràcies a una modificació del projecte d’evacuació d’aigües que s’adaptarà a la nova normativa.

Així ho manifesten des del consistori, mentre el grup d’empresaris interessats a poder donar una nova vida a aquest sector, espera àvidament a poder començar les obres, que podran fer gràcies al sistema de compensació. La via per industrialitzar sòl municipal, està lliure.

Però, què suposarà per Ciutadella? Per una banda, respondrà a la demanda de sòl industrial, que en aquests moments és del tot escàs. Posar terrenys a disposició d’empreses vol dir ampliar teixit industrial, un sector que pot complementar, i bé, el motor turístic que fa moure l’economia de Menorca.

A més, sabent que hi ha empreses de transport interessades a poder disposar de naus industrials, pot suposar també ajudar a la descongestió de la carretera general, en especial durant els mesos d’estiu. El sector logístic, especialment a una illa, és del tot necessari; i amb els hàbits de consum actuals, encara més. Pel que tenir un punt a Ciutadella permetrà evitar molts desplaçaments de carretera a les mercaderies que arribin al dic de Son Blanc.

I, per últim, disposar de sòl industrial urbanitzat pot atraure noves empreses i sectors cap a la banda de ponent de l’illa, ajudant a la diversificació econòmica de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.