Álvaro Palomar i Caterina Avinyó són els nous campions de Menorca Espectacular edició 2024 del Campionat de Menorca a Golf Son Parc

El 4 i 5 de maig s’ha celebrat a Golf Son Parc l’edició 2024 del Campionat de Menorca, el torneig de tornejos a l’illa més oriental de les Balears. Una competició en format “pure golf”, medal play, on tots els cops compten.

Excel·lent participació, camp en un estat cada cop més espectacular, temps estiuenc i una mica de vent que va fer les voltes més exigents als jugadors especialment la de dissabte.

El jugador de Sant Cugat Álvaro Palomar i el francès establert a l’illa Julien Bardet (hcp 2 i 3) van presentar les seves credencials a la primera volta i van compartir partida estel·lar diumenge amb el millor sènior el també gal Michel Lavernhe. Va ser un duel a mort entre dos grans jugadors que es van haver de jugar el títol en un emocionant play off al forat 1 (parell 5) que es va decantar del costat del català amb un driver perfecte i una fusta impressionant per deixar-la a altura de bandera per eagle. El xef francès es va escapar fora límits en el seu primer cop (pot ser que el forat 1 – fora límits els dos dies hagi estat la seva tomba) i després d’un espectacular driver de segon i bon cop a green no va poder amb el birdie d’Álvaro. El play off va ser seguit massivament per la resta de jugadors que ja estaven gaudint del deliciós menjar bufet de Sa Bouera des Golf.

En categoria sènior la victòria va ser per al citat Michel Lavernhe, amb un joc molt sòlid i un increïble control de bola als seus cops a green.

En categoria femenina la batalla entre la jugadora de Sant Cugat Carlota Bardají i la jugadora local Caterina Avinyó es va acabar a favor de la menorquina que amb una meravellosa volta final (+3) va capgirar la fantàstica ronda de dissabte de Carlota. Totes dues van estar acompanyades en el partit estel·lar femení per Teresa Juaneda que en aquesta ocasió no va poder sortir victoriosa davant el joc desplegat per les dues joves jugadores.

En aquesta edició el Campionat de Menorca ha comptat amb premis especials

Drive més llarg dames Teresa Juaneda
Drive més llarg cavallers Julien Bartet
Bola més a prop indistinta Juan José Villalonga

Després del lliurament de premis va haver-hi un sorteig de nombrosos regals entre els jugadors participants.

El Campionat de Menorca 2024 ha comptat amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca, Ria Menorca, Ajuntament des Mercadal, Quely i Coca Cola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.