Jaume Orfila Timoner, Premi Nacional de Medicina, serà homenatjat per Sant Llorenç

El reputat metge internista i cap clínic del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Son Espases, Jaume Orfila Timoner, serà  homenatjat per Sant Llorenç, aquest any.

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia, especialitzant-se en Medicina Interna. Té un màster en Valoració del Mal Corporal i en Administració Sanitària i compta amb més de 30 anys d’experiència en l’exercici de la Medicina. Dedica bona part de la seva carrera a la recerca i divulgació científica, destacant el seus treballs d’investigació en l’estudi del comportament de la COVID-19.

En l’actualitat, el doctor Jaume Orfila és cap clínic del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari de Son Espases de Palma, al igual que és professor del Grau de Medicina a la Universitat de les Illes Balears.

També ha estat vicepresident del Col·legi Oficial de Metges de les illes Balears, director general d’Avaluació i Acreditació de la Conselleria de Salut del Govern Balear, membre del Consell d’Administració de l’Institut de Salut Carlos III, del Comitè Cientificotècnic del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut d’Espanya i de la Comissió Tècnica de Recursos Humans del Ministeri de Sanitat.

L’any passat, se li ha atorgat el Premi Nacional de Medicina en la seva especialitat i compta també amb un reconeixement internacional de l’European Awards Medicine per la seva destacada labor i trajectòria com a metge a les Illes Balears.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, destaca que «l’homenatjat ha estat elegit en mutu acord entre els tres grups polítics de la corporació municipal d’Alaior. Jaume Orfila des de la seva professió sempre ha estat a la disposició de tot aquells alaiorencs que per diferents motius han passat per l’hospital de referència de les Illes Balears, ajudant-lis tant a nivell mèdic com a nivell humà. Per això, creim que hi ha motius més que suficients per a que el doctor Orfila Timoner sigui homenatjat dilluns de Sant Llorenç per l’Ajuntament i per tota la ciutat d’Alaior».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.