PSOE, PSM Més per Menorca i Ciutadella Endavant partidaris d’un ascensor a Baixamar

Els partits progressistes de Ciutadella, PSOE, PSM Més per Menorca i Ciutadella Endavant, han acordat proposar fins a sis projectes, a desenvolupar dins el Pla Insular de Cooperació (PIC) de 2024. Una de les actuacions més rellevants és l’adequació de l’escala de Baixamar, per millorar-ne l’accessibilitat, amb el plantejament també de la instal·lació d’un ascensor que faciliti la connexió entre el port i el centre de la ciutat.

A més, per Ciutadella, i dins l’apartat d’Agenda Urbana, els tres partits, han coincidit també en la necessitat de projectar un nou parc infantil totalment inclusiu a la Plaça dels Pins, i per tant és una altra de les actuacions destacades que han suggerit per dur a terme a costa del finançament PIC. També plantegen la possibilitat de millorar els accessos al Canal Salat.

Per acabar, quant als projectes vinculats a l’àmbit turístic, PSOE, PSM Més per Menorca i Ciutadella Endavant donen suport a la proposta de les actuacions per al clavegueram a Serpentona, i han recollit també la nova connexió de pluvials i la millora en el clavegueram i l’aigua potable de Dalt sa Quintana cap al Port de Ciutadella.

Els tres partits traslladen aquesta relació de prioritats a l’equip de govern del Partit Popular perquè l’Ajuntament les tramiti un cop es publiqui la convocatòria d’ajudes del Pla Insular de Cooperació per a 2024.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.