Cala Galdana turística Arxiu d'Imatge i So de Menorca

Fotografia: Cosme Sans Mercadal. Arxiu d’Imatge i So de Menorca-CIM.
Negatiu de plàstic de 35 mm. Monocrom.

Amb l’arribada del maig comença la temporada turística i la nostra illa es comença a omplir de turistes de diferents llocs que venen a gaudir del seu temps lliure a les nostres platges i poblacions. L’arribada del turisme va suposar un gran canvi en la fisonomia de molts indrets de Menorca i, any rere any, l’arribada de més i més turistes suposen un petit dalt abaix en la vida i la tranquil·litat dels menorquins i menorquines.

Aquesta fotografia de Cosme Sans mostra la seva família contemplant una Cala Galdana ja plena de turistes, amb barques i els primers barets de platja. La fotografia té uns 35 anys.

A l’Arxiu d’Imatge i So de Menorca pensam que és important veure com era Menorca, com ha canviat, per a aprendre del que ha passat i reflexionar sobre el que volem pel futur. Els fons que de l’Arxiu ens donen una informació visual molt valuosa, que va més enllà del que podem llegir a altres documents de la mateixa època i que ens expliquen com era la nostra illa.

Recordau que si teniu alguna informació sobre aquesta fotografia ens agradaria molt que ens la faceu arribar per a poder completar les dades de catalogació. Us podeu posar en contacte amb l’Arxiu passant pel Camí des Castell de Maó, telefonant al 971 368 104 o enviant un correu electrònic a arxiuimatgeiso@cime.es.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.