El batle d’Alaior, José Luis Benejam, rep als representants de ASCOME a l’Ajuntament

Avui, José Luis Benejam, batle d’Alaior, s’ha reunit a l’Ajuntament amb representants d’ASCOME (Associació Empresarial de Comerciants de Menorca), entre ells la seva presidenta, Joana Torres, el secretari Jordi Bosch i, com a vocals, Montse Palliser i Celia Andreu. Aquesta associació pertany a PIME Menorca i compta amb 397 comerços associats.

A la reunió s’han tractat temes com els reptes del comerç local, l’impacte del comerç electrònic i les vendes online, o la dificultat de trobar treballadors.

A més, s’ha mencionat l’interessant dada de que són 5803 els afiliats a la seguretat social que es dediquen al comerç minorista i majorista a Menorca, un 17% dels afiliats totals de l’illa.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, assenyala la importància del sector econòmic local i que és necessari vetllar pel millor desenvolupament del petit comerç, un àmbit cabdal, tant a Alaior com a Menorca, per la creació de nous llocs de feina.

El batle Benejam, ha posat a l’Ajuntament d’Alaior a la seva disposició pel que pugui donar una mà d’ajuda.

La presidenta d’Ascome, Joana Torres, ha dit que la col·laboració amb l’Ajuntament ha estat i continuarà sent fructífera. A més, reconeix el treball que fa el consistori en matèria de promoció del comerç local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.