Reunió del grup de treball per a la futura implantació del segon cable entre Menorca i Mallorca La trobada s'ha convocat per a valorar els estudis en marxa, tant ambientals com d'enginyeria

Aquest dijous, 16 de maig, s’ha reunit el grup de treball establert entre administracions (Consell Insular de Menorca, Govern balear i Ajuntament de Ciutadella), i Red Eléctrica per a treballar en l’estudi del projecte de futura implantació del segon cable entre Menorca i Mallorca.

La reunió ha tingut lloc en el Consell lnsular. A la reunió hi ha assistit el conseller de Mobilitat de Menorca, Juan Manuel Delgado, el conseller de Medi Ambient, Reserva de Biosfera i Cooperació de Menorca, Simón Gornés, el director insular de Medi Ambient, Mateu Ainsa, el director insular de Reserva de Biosfera, David Vidal, així com el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Ciutadella, Joan Benejam, el delegat regional de Red Eléctrica, Eduardo Maynau, i l’equip de projecte, així com tècnics de les diferents administracions implicades.

El grup de treball s’ha convocat per a valorar els estudis en marxa (ambientals i d’enginyeria), i continuar avançant en els aspectes oportuns per a la futura implantació del segon cable, una vegada es consolidi la seva inclusió en una Planificació Elèctrica amb caràcter vinculant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.