El Centre de Formació de l’Ajuntament de Ciutadella inicia enguany l’activitat de projecte mixt de formació i ocupació Reset 2023 La iniciativa s’inclou en el programa SOIB Jove Formació i Ocupació

Dimarts passat, dia 23, va començar el projecte mixt de formació i ocupació Reset 2023, que formarà durant nou mesos vuit persones joves d’entre 16 i 30 anys per al certificat professional IFCT0209 de nivell 2 en Sistemes Microinformàtics.

En el marc de l’aposta de la formació per l’ocupació, aquesta acció formativa serà la primera promoció que l’entitat realitza d’aquest certificat professional. Els projectes mixts de formació i ocupació del SOIB són programes de formació dual on es combina la formació teòrica amb la pràctica professional, mitjançant un contracte laboral de formació en alternança.

Una vegada finalitzat el projecte, aquestes persones disposaran d’una titulació oficial que acreditarà les seves competències professionals en tot el territori nacional i davant processos de selecció de l’administració pública i l’empresa privada.

El projecte es duu a terme a proposta de l’Àrea de Dinamització Econòmica, Servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Ciutadella. Aquesta contractació s’ha fet a través del programa SOIB Jove Formació i Ocupació, finançat pel SOIB i amb la participació del SEPE. I que pot ser cofinançat per la Unió Europea, a través del Fons Social Europeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.