Inaugurada l’exposició ”Black Venus” de Gianna Carrano 

Ahir vespre, a l’aljub del Convent de Sant Diego Centre Cultural, s’ha inaugurat l’exposició fotogràfica ‘’Black Venus, la tierra se vuelve color’’ de Gianna Carrano.

A l’exposició s’han pogut veure diferents fotografies de dones menorquines, representades com la deessa Venus, reflectint un missatge sobre preservar el medi ambient tenint present el desenvolupament sostenible.

Els assistents a l’exposició, a més de contemplar  les fotografies de les Venus, han gaudit d’una instal·lació d’aroma que contenia una fragància relacionada amb la figa, fruit característic de Menorca.

La regidora de Cultura, Eva Petrus, ha declarat que «es tracta d’una meravellosa exposició que compta amb una expressió artística del vincle que uneix a la dona menorquina amb la seva terra, i que subratlla la importància d’estimar-la i cuidar-la».

Aquesta exposició romandrà oberta al públic fins dia 30 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.