La Biblioteca Municipal habilita, un any més, una sala d’estudi per a la preparació de la selectivitat Els dies 11, 12 i 13 de juny un centenar d’alumnes de Ciutadella s’examinaran de les PBAU (selectivitat).

Es tracta d’una iniciativa de la Biblioteca Pública i del Centre Municipal Universitari de l’Ajuntament de Ciutadella, amb la qual es destina una sala de la Casa de Cultura a l’alumnat de batxillerat i grau superior que prepara aquestes proves d’accés a la universitat.

Així, des del 21 de maig i fins al 6 de juny, en horari de dilluns a divendres, de 9.30 h a 13.30 h i de 16 a 20 h, aquests alumnes disposaran d’una sala d’estudi on podran estudiar en grup.

Cal recordar que son un centenar els alumnes de Ciutadella que s’examinaran de les PBAU els dies 11, 12 i 13 de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.