El mal estat d’unes bigues, hipòtesi principal de l’esfondrament d’un pis a Ciutadella

Foto: Bombers Ciutadella.

IB3/Ciutadella – La casa del carrer de Santa Bàrbara de Ciutadella que aquest dimarts ha sofert un esfondrament parcial ha quedat mig en runes i precintada. Els tècnics d’urbanisme i l’arquitecte municipal ja hi han fet una primera visita per avaluar l’estructura de l’edifici.

Segons les primeres investigacions, algunes bigues estaven en mal estat. Ja s’havia reformat una part del sostre, però n’havia quedat un altre pendent de reparar-se. I aquesta podria ser una de les causes, però és, de moment, una hipòtesi, ja que la investigació continua oberta.

Per sort, els inquilins han sortit il·lesos i han pogut sortir amb l’ajuda dels bombers, i han estat acollits per familiars, on han passat el vespre. Tampoc s’han hagut de desallotjar els vesins de les cases del costat, ja que els edificis adjacents no han quedat afectats.

Eren devers les 12 del migdia, quan un pis del carrer de Santa Bàrbara de Ciutadella s’ha esfondrat. Ha passat completament per ull. Un accident, però, que ha acabat sense ferits. Les tres persones que hi havia a dins, n’han sortit completament il·leses.

A l’interior del primer pis hi havia un pare de 86 anys, i el seu fill de 34, que dormia en el moment de l’accident. A la planta baixa, hi vivia una dona d’una cinquantena d’anys, que també es trobava a l’interior de la casa, i que ha pogut sortir pel seu propi peu de l’edifici. Mitja hora després, devers les 12 i mitja la Policial Local ha rebut l’avís del 112 i hi ha acudit immediatament.

També s’hi han desplaçat els bombers que, amb una escala han accedit al pis per una finestra i han rescatat les tres persones que es trobaven a l’interior, i que -tot i l’aparatós accident, n’han sortit completament il·leses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.