Comencen les visites guiades d’escoles al Llatzeret

Ja han començat les visites guiades a escoles a través del programa de Salut Jove a l’illa del Llatzeret. L’Escola d’Adults, el 19 d’abril, va inaugurar les visites i va poder gaudir i formar-se per esbrinar com funcionava aquesta antiga fortalesa sanitària situada en el Port de Maó.

Mitjançant un quiz dissenyat per Marina Pons Wolff, i amb una feina d’estudi prèvia, els alumnes han de respondre una sèrie de preguntes per completar l’activitat.

Junt amb aquest qüestionari, s’ha elaborat una il·lustració d’un plànol de l’Illa del Llatzeret, amb el personatge de Policarpo com a protagonista, antic guia del lloc. S’hi inclou un breu text contextualitzant l’espai, i es destaquen els llocs més especials com el moll, el museu, la capella i la torre de l’aigua, entre d’altres.

Dues classes del CEIP Margalida Florit, de Ciutadella, també han pogut gaudir recentment de l’activitat al Llatzeret, que pròximament rebrà més visites de diverses escoles per continuar descobrint la història de la nostra illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.