Els dies bons, s’estrena a Menorca aquest dissabte al Teatre des Born

Els dies bons és l’adaptació teatral de la novel·la homònima d’Aina Fullana Llull, publicada en la seva primera edició l’any 2021 i posada en escena per la productora  balear Produccions de Ferro. L’adaptació de la novel·la al teatre ha anat a càrrec de la mateixa Aina Fullana i de Joan Fullana, dramaturg i director, que també ha assumit la direcció de l’espectacle.

L’espectacle, coproducció amb el Teatre Principal de Palma, ens representa la història d’una família travessada per les addiccions, marcada per les drogues i les mentides. Ambientada en un passat recent, Els dies bons ens parla d’abismes i de llums, de passions i de voluntats desfermades. Aquesta, té com a objectiu interpel·lar al públic més transversal mitjançant la seva temàtica i un gran dispositiu escènic. Una proposta fresca, però alhora dura.

Així mateix, l’obra està representada per artistes locals com són Lluís Marquès, Àlvar Triay, Caterina Alord, Lulu Cormican i Neus Cortés.

Aquesta obra ha rebut el Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa 2021, Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians 2022, Nominació al Premi Òmnium a la millor novel·la de l’any 2022 i, Premi Punt de Llibre 2022 de la revista Núvol.

Produccions de Ferro

No és el primer cop que la productora mallorquina representa al Teatre des Born. Ja hem pogut veure altres exitoses obres com són El Jorn del Judici, Aquell Carrer, La Tríada: contra el diàleg o l’aclamat monòleg Acorar el passat mes d’abril.

Les entrades per a l’espectacle estan disponibles a la pàgina web del teatre: www.teatredesborn.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.