Finalitza el projecte constructiu del carril bici situat entre la rotonda de l’aeroport i l’encreuament del Camí Vell de Sant Climent

El departament de Mobilitat ha finalitzat el projecte constructiu del carril bici a la Me-14, situat entre el punt quilomètric 1+750 (rotonda de l’aeroport) fins al punt quilomètric 1+350 de la Me-14 (encreuament Camí Vell de Sant Climent).

L’obra ha estat executada per l’empresa Juan Mora S.A. amb un pressupost adjudicat de 218.258,74 euros, IVA inclòs.

Les actuacions que s’han dut a terme són enderrocs, desbroçada, poda selectiva i moviments de terres per a la plataforma viària que té una longitud d’uns 380 metres, entre el carril bici de la Me-12 i el Camí Vell de Sant Climent; s’ha ampliat el pas de bestiar inferior i d’accessos; s’han implantat elements de drenatge de la plataforma; s’ha pavimentat el carril bici d’una amplada de 2,5 metres, amb aglomerat asfàltic tintat en vermell; i s’ha implantat la senyalització horitzontal i vertical.

“Per a promocionar la mobilitat sostenible és necessari disposar d’una infraestructura adequada com aquest carril bici que hem executat. Actualment, tenim carril bici des de Maó fins a la rotonda de l’aeroport i amb aquest nou tram d’ara es dona continuïtat al carril bici existent fins al Camí Vell de Sant Climent on hi ha una ruta cicloturística”, exposa el conseller de Mobilitat, Juan Manuel Delgado.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.