Comença una nova edició d’Amalgama Kids

Des de l’associació Junts as Pla us informam que el Festival familiar AMALGAMA KIDS tindrà lloc entre els dies 27 maig, avui, i 1 de juny, com sempre, al Pla de Sant Joan de Ciutadella. Enguany la temàtica d’Amalgama és el JOC i un any més, el festival arriba amb canvis significatius que us volem comunicar.

Si bé el dia fort del festival serà el dissabte dia 1 de juny (matí i tarda) i la majoria d’activitats seran gratuïtes, durant la mateixa setmana del 27 al 31 de maig (amb es Pla sense cotxes) pels matins es faran tallers amb les escoles per aprendre i recuperar el joc dels mèrvols. Aquest joc, ric amb anglicismes i amb diverses varietats serà explicat per una monitora especialitzada.

Pels capvespres s’ha convidat als clubs esportius de Ciutadella a adaptar les seves activitats as Pla per poder empoderar-nos conjuntament d’aquest espai, que no ho oblidem, és una zona verda de Ciutadella utilitzada com a aparcament de forma irregular.

Quan a les activitats del dissabte us enviem el desplegable amb tota la informació, però per resumir-ho, bona part dels jocs tindran lloc a la via pública i per categories hi ha jocs de fusta, joc col·laboratiu, jocs tradicionals, jocs esportius, joc i paraula i joc i natura. Aquest any la idea és convertir es Pla de Sant Joan en una ludoteca gegant i gratuïta per a totes les famílies que s’apropin; l’edat recomanada és de 0 a 12 anys.

En aquesta edició, la majoria de tallers han desaparegut i els espectacles s’han conservat els que es fan en col·laboració. I és que un any més, les col·laboracions en Amalgama són molt importants. Jazz Obert prepara el seu Jazz didàctic amb el grup de la cantant i compositora Noa Lur (única activitat de pagament), el Fons Menorquí de Coopera participa amb l’espectacle de Kayak Clown i, fins i tot, Kids&Us aporta una petita representació teatral amb anglès per totes les edats.

One Comment on “Comença una nova edició d’Amalgama Kids”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.