Els premis de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears, s’entregaran el mes de setembre a Menorca Serà en el marc de la Fira Arrels 2024

Els guardons anuals que atorga l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears (APEGIB) s’entregaran a Menorca els dies 21 i 22 de setembre en el marc d’Arrels, la fira de producte local i cuina menorquina que es celebrarà al Recinte Firal des Mercadal, i que compten amb el suport de la naviliera Balearia, la Fundació Foment Turisme de Menorca i el Consell de Menorca.

A l’edició d’enguany, s’entregaran a Menorca dels Premis Gastronòmics de Menorca i també els de Mallorca, Eivissa i Formentera.

Relació de premiats Menorca

Cuiner de l’any: Sergi Villalonga, Cafè Balear. (Ciutadella).

Restaurant revelació: Vermell, de l’hotel rural Vestige Son Vell. (Ciutadella).

Reboster/Pastisser de l’any: Juan Carlos García, gelater, La Fàbrica de Farry. (Es Mercadal.

Millor cap de sala: Víctor Torrent Vivó, Pinzell Restaurant (Ciutadella).

Trajectòria professional: El Paladar, amb botigues a Menorca, Mallorca i Evissa.

Promoció del producte local: Vicent Vila, cuiner jubilat, Es Molí de Foc (Sant Climent, Maó).

Millor gastrobar: Calucha (Maó).

Millor restaurant de cuina menorquina, Premi Ramon Cavaller: Sa Fonda (Fornells).

Relació premiats Mallorca

Premi a la crítica gastronòmica: Bernabé Caravotta, cuiner. (Palma).

Premi Cati Juan de Corral: Gelateria Can Miquel. (Palma).

Relació Premiats Eivissa i Formentera

Premi Crítica: Herbes Marí Mayans (Eivissa)

Premi Joan Castelló i Josepa Orvay: Virgínia Marí, pòstum (Eivissa).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.