Comença la 5a edició del programa d’activitats Enjoy Ciutadella Un total de 60 activitats distribuïdes entre els mesos de juny a novembre per mostrar l’autenticitat del municipi i de les seves tradicions

L’Ajuntament de Ciutadella dona el tret de sortida a la cinquena edició del programa d’activitats Enjoy Ciutadella, un programa d’oci dissenyat pel Servei de Turisme Municipal que va néixer en plena pandèmia i que continua durant el 2024 amb l’objectiu de donar a conèixer la riquesa patrimonial, cultural i gastronòmica del municipi.

Conèixer per estimar!!
De la mateixa manera que en les edicions anteriors, l’objectiu és que els turistes coneguin el producte local i en gaudeixin, com també d’experiències entorn del nostre municipi que, a més, afavoreixen la dinamització de les zones turístiques amb rutes rotatives setmanalment que s’ofereixen en 4 idiomes.

Es tracta d’un total de 60 activitats gratuïtes des del juny i fins al novembre, entre les quals s’inclouen rutes artesanes, per la costa i nocturnes. Algunes d’aquestes rutes estan adaptades a les persones amb mobilitat reduïda.

El regidor de Turisme, Dani Marqués, destaca: “Aquesta edició seguim confiant en les rutes que dinamitzen les nostres urbanitzacions donant a conèixer els seus recursos amagats, i apostam per donar un impuls el comerç de producte local de Ciutadella amb les rutes artesanes, que, visiten l’interior dels tallers artesans de les avarques, de les barreres d’ullastre, de bijuteria, de la pell i la gastronomia més tradicional.”

Així, després de les exitoses experiències de les quatre edicions anteriors, el programa d’activitats Enjoy Ciutadella 2024 arriba amb ganes, i torna a valorar la identitat i la cultural local com a producte principal per a atreure i fidelitzar els turistes que ens visiten.

Detalls de les rutes:

  • Totes les activitats són gratuïtes.
  • Les explicacions es faran en els idiomes alterns, castellà, anglès, català i francès.
  • Les places són limitades i els grups, reduïts; així que els interessats s’hi han d’inscriure prèviament i han d’emplenar el formulari web que trobaran a www.ajciutadella.org

Per a qualsevol informació, també us podem atendre a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament, oberta de dilluns a dissabte, de 9 a 20.30 h

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.