La convocatòria Biosfera inicia la seva residència de creació documental Els finalistes de la convocatòria, Arnau Cloquells, Clàudia Barthelemy i Macià Florit, inicien els seus projectes amb un taller intensiu de guió impartit per la guionista i directora Laia Manresa

El Premi Biosfera de creació documental, impulsat pel Menorca Doc Fest i la Menorca Film Comission amb la finalitat d’impulsar el cinema documental menorquí i realitzat a Menorca, i dotat amb 3.500 € en concepte d’ajuda a la producció, inicia la seva primera fase amb una residència de creació documental, a la Casa d’Artistes (Es Mercadal), els dies 11 i 12 de juny, on els guanyadors, Arnau Cloquells, Claudia Barthelemy i Macià Florit, participaran a una residència de creació de guió impartit per la guionista i directora documental Laia Manresa, natural de Barcelona, qui ha desenvolupat la seva carrera professional centrant-se en l’escriptura documental per a cinema. Recentment ha rebut el premi Docs Barcelona 2024 al millor documental de Catalunya  per «Casa Reynal», el seu darrer documental.

Els tres documentalistes finalistes de la convocatòria, posteriorment a la residència de guió, iniciaran el rodatge dels seus curtmetratges de temàtica menoquina,els quals seran presentats en el marc de la sisena edició del Menorca Doc Fest, l’octubre de 2024, a la Sala Albert Camús (Sant Lluís).

Aquesta segona edició del premi a la creació documental del Menorca Doc Fest, és possible gràcies al suport de la Fundació Foment de Turisme de Menorca, Menorca Film Commission, Consell Insular de Menorca i Institut d’Estudis Baleàrics, i amb el suport de l’Ajuntament de Sant Lluís i Menorca Preservation.

Laia Manresa, guionista i directora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.