Cap als 50 anys

Foto Arxiu Jaume Fedelich

El Iris inicia el seu compte enrere cap als 50 anys del seu primer extraordinari dedicat íntegrament a ses Festes de Sant Joan, que any rera any, inclús els de la pandèmia, hem anat publicant des de 1975, tot recollint aquella idea gestada per Josep Pons Lluch i el llavonces director, Josep Al·lès Serra, que de tot d’una van obtenir el vist i plau de l’editor i propietari de la capçalera,

Josep Al·lès Quintana.

L’extraordinari de ses Festes de Sant Joan de Ciutadella s’ha convertit en una revista de culte, en exemplars de col·leccionista, i són molts els santjoaners i santjoaneres que els guarden ben gelosos, com també són molts aquells estudiosos de la nostra estimada festa que els tenen com a font indispensable de consulta i per a veure l’evolució de sa festa en els darrers 50 anys.

Un fet també extraordinari és el cas de l’anunci de la contraportada, que des de 1975 la té reservada Gin Xoriguer, en un acord entre Josep Al·lès Serra (ACS) i Xavier Mora, que van acordar que mentres hi hagués l’extraordinari de Sant Joan, Gin Xoriguer estaria sempre a la contraportada, i així ha estat, inclús també en els anys de crisi i de la pandèmia.

També volem aprofitar aquest editorial santjoanera per agraïr un any més a totes les empreses i comerços que ens han confiat la seva publicitat, als subscriptors i a tots aquelles que compren El Iris Extraordinari de Sant Joan, la seva confiança i acollida, que un any més ha fet que s’esgotin les revistes a la nostra redacció.

Ciutadellencs i ciutadellenques, santjoaners i santjoaneres, d’aquí i els de fora que veniu a viure, a estimar la festa amb respecte i devoció, molt bones festes de Sant Joan.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.