El departament d’Esports avança la convocatòria d’ajuts a esportistes destacats de l’illa i l’augmenta a 80.000 euros La convocatòria serà publicada al BOIB i tots els interessats tindran fins al 31 de juliol per presentar la seva sol·licitud

El departament d’Esports del Consell Insular de Menorca ha avançat diversos mesos la publicació de la convocatòria d’ajuts per a esportistes destacats, la qual té com a objectiu específic donar suport als esportistes menorquins que siguin residents o nascuts a l’illa i hagin obtingut mèrits esportius durant la temporada 2023-24, amb especial cura amb els estudiants de tecnificació/rendiment esportiu, a l’esport femení i a l’esport adaptat.

Amb aquesta convocatòria, els esportistes menorquins no professionals poden obtenir uns recursos mínims que els permeti mantenir i millorar les condicions de la pràctica per aconseguir mèrits esportius més enllà del territori balear, ja sigui en esdeveniments de caràcter nacional o internacional. A més, aquests ajuts els permet afrontar la despesa relacionada amb el cost dels seus entrenaments, cost de desplaçaments i allotjaments en competicions fora de Menorca, cost d’inscripció a proves esportives i el cost de serveis complementaris, entre d’altres.

L’import màxim de la convocatòria és de 80.000 euros i cada esportista, individualment, podrà rebre un ajut màxim de 3.500 euros. En els propers dies, la convocatòria serà publicada al BOIB i tots els interessats tindran fins al 31 de juliol de 2024 per presentar la seva sol·licitud.

“Des del departament d’Esports fomentam, una vegada més, l’activitat física. Amb aquesta convocatòria volem premiar d’alguna manera l’esforç, el sacrifici i els èxits d’uns esportistes menorquins que tenen cada vegada majors dificultats econòmiques per fer el que els agrada. Per açò, hem augmentat fins a 80.000 euros la convocatòria d’ajuts, superant els 68.000 euros de l’any passat. A més, hem avançat l’obertura de la convocatòria just en finalitzar la temporada, quan els anys anteriors s’esperava a octubre o fins i tot novembre”, exposa Joan Pons Torres, conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.