Ja es pot presentar la documentació requerida per residir a la Casa de Menorca a Barcelona Aquesta convocatòria té com a objectiu donar un habitatge a aquells estudiants que cursen a Barcelona i no ho poden fer per motius econòmics

El Consell Executiu del Consell Insular de Menorca va aprovar les bases i la convocatòria per a renovar, un any més, la selecció d’estudiants per residir a la Casa de Menorca a Barcelona.

L’objecte d’aquesta convocatòria és regular l’accés a places d’allotjaments vacants a la Casa de Menorca a Barcelona per al curs acadèmic corresponent al 2024/25, adreçada a estudiants menorquins que vulguin cursar estudis a la ciutat, en règim d’habitació compartida. D’aquesta manera, aquest ajut pretén que cap persona amb voluntat i capacitat per cursar estudis que no es puguin realitzar a Menorca i sí a Barcelona quedi sense cursar-los per manca de recursos econòmics.

Per aquest any, es convoquen 7 places en règim d’habitació compartida. Poden ser beneficiaris d’aquestes vacants els estudiants empadronats a qualsevol dels municipis de Menorca que estudiïn o iniciïn estudis que no es poden fer a l’illa i sí a Barcelona, en concret, estudis universitaris, estudis de formació professional, estudis oficials de durada superior a un curs acadèmic i estudis en institucions de reconegut prestigi.

Els estudiants hauran de complir una sèrie de requisits per obtenir la plaça. Les bases, ja publicades al BOIB, tindran en compte el barem econòmic i el barem acadèmic, arribant a una puntuació final que determinarà la selecció. Tots aquells interessats podran presentar la seva sol·licitud de manera presencial a la seu del CIM a Maó o Ciutadella o a través d’aquest enllaç: https://www.cime.es/GesServeis/Gestion.aspx?IDGESTION=900100167&IDDEPARTAMENT=59

El període d’estada en cadascuna de les places és de l’1 de setembre fins al 31 d’agost i la quota mensual és de 190 euros. La data de finalització per tramitar les sol·licituds és fins al dia 5 de juliol. Un cop adjudicada la plaça, l’estudiant haurà de presentar el justificant de matriculació dels estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.