Canvi d’aires a l’Ajuntament?

Estem enmig d’una setmana ben entretinguda a dalt la sala. Superada la ressaca de Sant Joan, els partits d’esquerra han despert del que semblava un coma polític, després de la fallida proposta de moció de censura de principi d’any. Al final, el “xubec” ha estat un perfil de negociació que els ha permès, sense interrupcions, poder tancar els punts d’acord que, sembla, ara sí, servirà per fer un canvi de govern a l’Ajuntament.

Un canvi, però, que no tindrà els noms que anaven a totes les “quinieles”. Almanco, per la part del PSOE Ciutadella, qui ha vist com la qui ha estat el relleu de Carol Cerdà, Sandra Moll, ha fet una passa enrere per donar prioritat a Llorenç Ferrer. Un ball de cadires que ha començat dintre mateix del partit, i que ja veurem com queda a dalt l’Ajuntament.

Perquè, tot i que sembla que Ferrer serà el nou batle del municipi en les pròximes setmanes, si bé hi manca saber com quedarà la relació entre els tres partits d’esquerres.

Es repartiran amb Maria Jesús Bagur la batlia? I quin paper tindrà la regidora de Ciutadella Endavant, Carla Gener?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.