Cinquena plaça per equips i or per Berta Sans d’Es Nàutic en el Balear de Velocitat

El passat cap de setmana, una quinzena de palistes del Club Nàutic Ciutadella, van partir cap a Alcúdia per participar en el Campionat de Balears de Velocitat de Joves Promeses 2024. A nivell general, tots els palistes CNC de José Luis Moles van demostrar molt de nivell, tot i les difícils condicions d’entrenament, ja que a hores d’ara no poden entrenar dins del port de Ciutadella, sinó que han d’anar cada dia a Fornells.

Finalment el CN Ciutadella va quedar cinquè en la classificació per clubs (d’entre 11 presents), i també destacaria el nou podi de Berta Sans, que ha estat la campiona del Campionat de Balears de Velocitat de Joves Promeses en la seva categoria.
 I també el progrés i recuperació d’en Miquel Llompart, que ha quedat el cinquè, després de la seva llarga lesió que va patir.
Les condicions van ser dures, hi havia molt de vent i moltes ones dins del llac, però tot i així ho van donar tot i n’esteim molt contents del rendiment i dels seus resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.