Cala en Blanes Recupera el Punt d’Informació Turística L'Ajuntament de Ciutadella de Menorca posa en marxa el Punt d'Informació Turística de la urbanització, ubicat a la plaça Espanya dels Delfins

L’Ajuntament de Ciutadella de Menorca ha reobert el Punt d’Informació Turística de la urbanització Cala en Blanes, ubicat a la plaça Espanya dels Delfins. Aquesta iniciativa s’ha dut a terme a través del Servei de Turisme del municipi.

El nou servei estarà disponible durant els mesos de juliol i agost, amb horari d’atenció al públic de 17 a 20 h, cada dimarts, dijous i dissabte. Per assegurar una atenció de qualitat, s’han contractat dues informadores locals, gràcies al conveni establert amb l’Escola de Turisme de Balears Felipe Moreno.

El regidor de Turisme, Dani Marqués, ha destacat la importància de disposar d’aquest punt d’informació, tant per als visitants com per als establiments i serveis de la zona. “Aquesta iniciativa proporcionarà un servei més proper i de qualitat, millorant l’experiència dels turistes a Cala en Blanes”, ha assenyalat Marqués.

L’Ajuntament de Ciutadella, mitjançant el seu Servei de Turisme, treballa tot l’any per millorar l’atenció i els serveis destinats als turistes que visiten el municipi. Aquest nou punt d’informació és un pas més en l’esforç continu per oferir una acollida excel·lent als visitants de Ciutadella de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.