II Jornades de patrimoni industrial

L’Institut Menorquí d’Estudis, amb el suport del Consell Insular de Menorca, organitza les segones jornades de patrimoni industrial, que tindran lloc a Alaior, els dies 15 i 16 de novembre de 2024. Les jornades tenen per objectiu avançar en el coneixement del patrimoni industrial menorquí, intercanviar experiències amb altres territoris, compartir nous enfocaments sobre aquest patrimoni, obrir noves perspectives d’estudi i reflexionar sobre els reptes actuals en la recerca, salvaguarda i divulgació del patrimoni industrial.

L’IME convida a presentar propostes de contribucions orals relacionades amb el patrimoni industrial. Es donarà preferència a les contribucions relacionades amb Menorca i les illes, però no ens limitarem a elles, especialment si poden servir per fer estudis comparatius i enriquir la perspectiva local.

El termini per presentar propostes, amb un títol i un resum breu de la contribució, finalitza dia 9 d’agost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.