Jornada d’estudi i homenatge dedicada a Joan Timoner i Petrus

Joan Timoner i Petrus va ser un dels intel·lectuals més destacats de la dècada dels trenta del segle XX a Menorca, així com un dels poetes més importants de la postguerra a l’illa.

Per aquest motiu, el pròxim 13 de juliol tindrà lloc una jornada d’homenatge i estudi dedicada a la seva figura, organitzada per la Secció de Llengua i Literatura, en què participaran Nel Martí, professor i membre de l’IME; Antoni Joan Pons, filòleg i membre de l’IME: Jaume Fabregat, musicòleg i membre de GREMe; Josefina Salord, filòloga i membre de l’IME: Òscar Sbert, enginyer industrial; Ismael Pelegrí, filòleg i membre de l’IME; i Joel Bagur, historiador i curador del llibre La nacionalitat dels menorquins, que recull els articles de Timoner entre el 1930 i el 1932, que es presentarà en aquesta jornada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.