Més per Menorca aprova el calendari per a elegir la nova Coordinació General Durant tot el mes d'agost es podran presentar les candidatures i dins la primera quinzena de setembre l'assemblea votarà el nou càrrec

L’assemblea de Més per Menorca celebrada avui matí as Mercadal ha aprovat el calendari que guiarà el procés de relleu de la Coordinació General del partit. Aquest calendari s’enviarà a tots els adherits dins la primera quinzena de juliol i contempla que durant tot el mes d’agost es podran presentar les candidatures a la Coordinació General per part de qualsevol adherit o adherida del partit.

Una vegada tancat el període de presentació de candidatures, dins la primera quinzena de setembre es celebrarà una assemblea per votar la persona que ocuparà el càrrec de Coordinació General.

Durant aquests dos mesos, la Comissió Executiva del partit assumirà les funcions de la Coordinació General.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.