S’inaugura ReciclArt a Cala en Porter amb 18 figures de ”tangram”

Ahir capvespre, a l’entorn de la Plaça Gran i la plaça Mevis de Cala en Porter, s’ha inaugurat ReciclArt, la nova exposició de figures de ‘’tangram’’ reciclat producte de la iniciativa duta a terme entre l’Ajuntament d’Alaior i la galeria Pinzellades d’Art, d’ajuntar ecologisme i art.

16 creacions de 14 artistes, tots alumnes de Pinzellades d’Art, estan des d’ara presents a Cala en Porter, amb temàtiques com Alícia al País de les Meravelles, el Petit Príncep, la prehistòria, el futur, els animals,etc.

Els artistes, tots de diferents edats, des de joves fins a gent més gran, han presentat les seves obres i han dit el que representen. Per exemple, la figura del petit príncep es una al·legoria a l’amistat, tema que es tracta a aquesta història infantil. D’altra banda, hi havia una altra obra que reflectia els 50 anys de les festes de Cala en Porter. Aquesta figura destacà per tenir d’una banda a un cavall negre amb traçats fets amb els colors de la bandera d’Alaior, i per darrere, estava conformat per fragments de programes de les festes de Cala en Porter de la resta d’anys.

El batle d’Alaior, José Luis Benejam, ha dit que és important dur a terme iniciatives com aquesta que donen una segona vida a elements que ja no s’utilitzen, com en aquest cas el ‘’tangram’’, creant així art. Es tracta d’una exposició en que la cultura aposta per la sostenibilitat gràcies al reciclatge.

Les figures es troben a Cala en Porter fins dia 25 d’agost per poder ser visitades i vistes per tothom.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.