A l’edició del 22 d’abril de 1950, el Setmanari El Iris obria la portada amb diferents temes, entre ells, les solemníssimes festes en honor al beat Sant Domènec Savio, amb Missa Solemne a la Catedral de Menorca i artístics focs d’artifici a les 22,00 h davant Calós. Al Saló Gòtic de l’Ajuntament de Ciutadella s’havia celebrat la Festa del Llibre. La Instantània de l’apotecari Gabriel Martí parlava de la fotogènia dels que sortien a passejar els dies de festa i que no sols acreditava l’elegància dels que anaven ben vestits sinó també els excel·lents sastres i modistes que hi havia a Ciutadella. La secció Mirador Local parlava de les primeres comunions, dels vestits de verjo i de verge amb el seu color blanc i botons color daurat, del xiculati amb ensaïmada del convit. També es parlava del trasllat del Club Esportiu Ciutadella a les dependències del Cercle Artístic.
Roberto Vivó Triay era propietari, entre altres, dels llocs de Son Alzina, Son Tica, Santo Domingo, Son Xoriguer Nou i Son Xoriguer Vell. Llorenç Arguimbau Oliver era el propietari de Son Morro; Joan Moll Vivó de Binigarga i Joan Simó Oliver de Ses Arenes.
S’Havien acabat les obres de millora d’Es Mirador des Born per part de la Brigada Municipal d’Obres, que havia començat la construcció d’una “ampla i hermosa” acera des del Palau Municipal a l’Escola Graduada Joan Benejam. També es trobaven avançades les obres del Camí de Baix a la part propera al Moll on es construïa una vorera semi circular denominada “trona”.
Moria a l’edat de 36 anys la germana franciscana Sor Joana Maria Auxiliadora Cardona Febrer, natural de Ferreries, després de 14 anys de professió religiosa. Feia 28 anys que no moria a Ciutadella cap monja franciscana.
S’anunciava la campanya de donatius Pro Hospital.
A la Impremta Al·lès, a la botiga de la plaça Cabrisas, 11, es posaven a la venda les plomes estilogràfiques de les marques Watermanns, Sheffer’s i Parker. Existències limitades.
El Joventut Esportiva Ibèria guanyava 8-2 al Club Esportiu Sant Miquel en el campionat de futbol juvenil.
A la contraportada, l’apotecari Josep Cavaller Piris parlava dels“ Bufadors o Manxes del Diable”, nom popular que es dona als forats marítims o bufadors de les penyes de Son Salomó i Torre Vella, que segons la llegenda encadenen Menorca al Continent. Cavaller feia memòria del naufragi del Géneral Chanzy i de com el supervicent Marcel Bodez hauria sentit bramar aquests bufadors pròxims on va tenir lloc la desgràcia marítima.