Balearia, Ciutadella - Barcelona Advertisement

Jornades Gastronòmiques Menorca al Plat Menorca dóna el tret de sortida a la 12a edició de “Menorca al Plat”, un homenatge a la cuina tradicional i al producte local

Aquest dimarts va tenir lloc a l’Hotel Meliá Cala Galdana la presentació oficial de les Jornades Gastronòmiques “Menorca al Plat”, que celebren aquest any la seva 12a edició consolidant-se com una de les cites gastronòmiques més esperades del calendari gastronòmic de l’illa.

L´acte va comptar amb la participació d´Antonio Sansaloni, president de l´Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants adherida a PIME Menorca; i dels col·laboradors amb representació de Begoña Mercadal, directora de la Fundació Foment del Turisme de Menorca; i Carolina Quevedo, gerent de la DOP Formatge Mahón-Menorca, que van destacar la importància d’aquesta iniciativa com a motor de promoció del producte local, la cuina menorquina i l’impuls a l’activitat de restauració a l’inici de temporada.

Sota el lema “Degusta els sabors típics de Menorca”, les jornades se celebraran des d’avui divendres 23 de maig a l’1 de juny del 2025, amb la participació de 14 restaurants repartits per tota l’illa. Cadascun oferirà un menú especial de migdia i/o nit, que inclourà una degustació de formatge Mahón-Menorca, plats elaborats amb receptes tradicionals o productes locals, postres vinculades a la rebosteria menorquina i una copa de vi (preferentment de cellers menorquins), a més de pa. El preu del menú serà fixat lliurement per cada establiment.

Com en edicions anteriors, la DOP Formatge Mahón-Menorca col·labora amb el lliurament de dues peces de formatge a cada restaurant participant, reforçant així la visibilitat d’un dels productes estrella de la gastronomia insular.

Els establiments participants són:

 

L´organització anima els comensals a reservar amb antelació, ja que es preveu una alta demanda, i recorda que la campanya comptarà amb una àmplia difusió promocional en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca i altres entitats.

La 12a edició de “Menorca al Plat” convida a gaudir dels sabors autèntics de l’illa, apostant per una cuina amb arrels, producte de qualitat i talent local

Carpeta Ciutadana CIME
Plataforma per la Llengua

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.