Bep Al·lès / Ciutadella – Els sabors autèntics de Menorca fa temps que han deixat de ser un secret ben guardat. El formatge Mahón-Menorca, la ginebra Xoriguer i les postres gelades de La Menorquina s’han obert camí al mercat nord-americà, captivant paladars i consolidant-se com a part de la presència exportadora de l’illa. Però l’encant no ho és tot: darrere d’aquest èxit internacional, s’amaguen…
Si t’interessa saber més d’aquesta notícia o la vols llegir sencera la trobaràs a l’edició en paper del Setmanari El Iris o bé mitjançant una subscripció digital.
Si et vols fer subscriptor a les edicions en paper o digital, ens pots trucar al número de telèfon 971 38 29 20 i t’informarem.
Amb la teva subscripció dones suport a la premsa local i de proximitat, a la nostra llengua i a la nostra cultura, i fas que els mitjans de comunicació locals poguem seguir editant, informar-te i poder crear i mantenir llocs de feina.