CAEB Menorca organitza un Postgrau de Restaurant Manager

Del 20 de març a el 3 d’abril, l’Associació de Restauració de Menorca, CAEB, el Consell Insular de Menorca i F & B Consultors, amb la col·laboració de ASHOME, celebren una Formació titulada Postgrau Restaurant Manager. Aquest programa està dirigit a persones amb experiència contrastada en el sector i en el departament F & B.

El Postgrau Restaurant Manager analitza el sector de la restauració des de la perspectiva d’una gestió eficient basada en l’economia, recursos humans i màrqueting dels establiments.

Posseeix un enfocament en el qual les noves comunicacions prenen protagonisme i pretén situar els establiments i als seus responsables en l’era Millenium.

Exalça la importància de INNOVAR per posicionar-se en un mercat en continu creixement que demanda gerents i responsables preparats per guiar els seus equips en l’excel·lència de l’servei.

L’objectiu principal és preparar-lo per aplicar els canvis necessaris per aconseguir que la seva empresa generi més beneficis a curt, mitjà i llarg termini.

Places limitades.

Els interessats en ampliar la informació poden contactar amb CAEB Menorca a menorca@caeb.es

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.