El Departament de Cultura publica el Catàleg d’Edicions Menorquines 2019

Fidel a la seva cita d’abril, el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca ha publicat una nova edició del Catàleg d’Edicions Menorquines, en aquest cas el corresponent a l’any 2019 i que suposa l’especial de la revista “ÀMBIT” número 60.

Són moltes i diverses les publicacions que van veure la llum l’any passat, obres de creació, d’investigació, de divulgació, d’autors d’aquí i de fora, però amb l’illa de Menorca com a nexe d’unió. Una publicació coordinada a través del Servei de Patrimoni Documental i Xarxa de Biblioteques de Menorca que, des de l’any 2015, remunta la seva difusió només en format digital.

El conseller de Cultura, Educació, Joventut i Esports, Miquel Àngel Maria, exposa davant la crisi sanitària a causa de la COVID-19 que “malgrat tot, aquest catàleg us dona compte de tot el que ha donat el món del llibre a Menorca el darrer any. Hi ha qualitat i varietat, propostes per a tots els gustos i interessos. I per açò, malgrat que aquests dies no pugueu anar a voltar per les parades de llibres al carrer, aprofitau aquest catàleg per triar una bona lectura menorquina i, és clar, encarregar-la a la vostra llibreria de més a prop”.

El catàleg es pot descarregar a través del portal web del Consell Insular de Menorca i consultar a plataforma Issuu.com. Més informació a 

 https://issuu.com/revistaambit/docs/ambit60_catalegedicionsmenorquines_2019

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.