L’Ajuntament d’Alaior repartirà 4.000 mascaretes elaborades per Pons Quintana a fiets i majors de 65 anys Gràcies a la donació feta per part de l’empresa Pons Quintana, l’Ajuntament d’Alaior repartirà els pròxims dies 4.000 mascaretes més a fiets i majors de 65 anys.

D’aquesta manera, es distribuiran al voltant de 1.000 mascaretes adaptades per fiets de 5 a 14 anys, i 3.000 mascaretes per majors de 65 anys. Les mascaretes seran introduïdes dins sobres i seran repartides casa per casa, dipositant-les a les bústies.

Recordem que l’Ajuntament d’Alaior ja ha repartit un total de 5.000 mascaretes entre els treballadors dels establiments catalogats com essencials, a empreses d’instal·lacions elèctriques i fontaneries, empreses d’elaboració i distribució de productes alimentaris, i altres empreses del municipi que estan en actiu durant l’Estat d’Alarma.

José Luis Benejam, batle d’Alaior, ha declarat que «vistes les noves normatives de l’Estat d’Alarma que especifiquen que poden sortir tant fiets com persones grans (dins un horari específic), i tenint en compte que no tenim prou mascaretes per tota la població, hem prioritzat a aquells grups poblacionals considerats més de risc».

El material amb el qual es produeixen les mascaretes està certificat, però aquestes no són homologades, no compleixen els requisits necessaris per a una protecció completa i han de ser esterilitzades abans del seu ús. Així i tot, si són desinfectades, poden usar-se en diverses ocasions. Aquestes mascaretes no són aptes per evitar que qui les porti sigui contagiat, però sí que contribueixen a evitar que qui les faci servir pugui contagiar a altres persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.