Casado diu que aixecar l’estat d’alarma de forma asimètrica seria “una aberració constitucional i jurídica” El líder del PP sosté que cal “sortir de l’excepcionalitat constitucional” tan aviat com sigui possible

Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo
ACN Madrid .- El líder del PP, considera que la possibilitat d’aixecar l’estat d’alarma a unes CCAA i mantenir-la a altres, com planteja el govern espanyol, seria “una aberració constitucional i jurídica”. Malgrat que cap dels presidents del PP van qüestionar aquesta possibilitat durant la Conferència de Presidents, Casado sosté que no és de rebut que i pugui haver “algunes CCAA dins i altres fora de l’estat d’alarma”, i ha demanat al govern espanyol que faci públic l’informe de l’advocacia de l’Estat sobre la desescalada.
Segons el líder del PP, cal “sortir de l’excepcionalitat constitucional” que suposa l’estat d’alarma “tan aviat com sigui possible”. “Hi ha una altra manera de fer aquesta desescalada”, ha sentenciat.

Casado també ha criticat un cop més l’acord del PSOE i Podem amb Bildu per a la pròrroga de l’estat d’alarma i ha advertit que “Bildu és l’únic partit que ha d’estar en quarantena”. Segons Casado, Sánchez insisteix en el pacte “Frankenstein”.

“Per menys d’això a Sánchez el van fer dimitir com a secretari general del PSOE”, ha dit, i el president espanyol ha de decidir ara si vol “que el seu govern depengui de proetarres”. “Ens preocupa el cinisme perquè “Sánchez ha canviat els pactes de La Moncloa pel pacte d’Estella”.

Casado ha criticat els anuncis publicats a les portades pel govern espanyol amb el lema “sortim més forts” i ha acusat Sánchez de fer “propaganda” de caràcter “triomfalista” a costa del contribuent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.